Bestuur

HUIB WESSELMAN

Voorzitter

 

Mijn naam is Huib Wesselman, 23 jaar oud. Zojuist ben ik begonnen aan mijn master Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarvoor heb ik een Bachelor IB gedaan en ben met mijn minor naar Tanzania geweest om daar een half jaar te studeren in Dar es Salaam.

 

Voorzitter

Door de voorgaande voorzitters van Student Consultancy Group (SCG), is de basis van SCG gelegd en zijn er al veel uitdagingen getrotseerd. Nu ligt voor mij de uitdaging in het versterken van de funderingen om deze vervolgens naar een hoger niveau te tillen. De naamsbekendheid onder studenten en bedrijven blijft ontzettend sterk groeien, waardoor er nu in toenemende mate projecten binnenstromen die wij met zorg en toewijding onder handen nemen. Afgelopen half jaar zijn wij ons onder meer gaan focussen op het verhogen van kwaliteit van onze bestuurders en student-consultants door middel van trainingen van gerenommeerde consultancy bureaus. Nu is het aan mij en mijn bestuur om de ingeslagen weg een succesvol vervolg te geven.

RACHEL GRAHAM

Secretaris

 

Mijn naam is Rachel Graham, ik ben 22 jaar en heb afgelopen jaar mijn bachelor Geneeskunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en hoop in oktober te beginnen aan mijn coschappen.

 

Secretaris

Als secretaris houd ik mij bezig met het aantrekken van studenten en bestuursleden bij SCG. Ook zorg ik voor een goede samenwerking tussen de bestuursleden en de student-consultants. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijke voor ons nieuwe evenement ‘The Road to Consultancy’ die begin mei zal plaatsvinden in Groningen.

STEF LIPS

Documentatie & Beheer

 

Mijn naam is Stef Lips, ik ben 22 jaar oud en derdejaars rechtenstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Documentatie en Beheer

Mijn functie houdt verband met de interne aangelegenheden en documentatie van SCG. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het opstellen van de contracten bijbehorend bij de projecten, ik ervoor zorg dat SCG voldoet aan de huidige wet-en regelgeving en zorg ik voor de financiële verslaggeving. Daarnaast is het dit jaar mijn taak om ervoor te zorgen dat SCG dit jaar in aanmerking komt voor de CUOS-huisvesting. Zoals elk bestuurslid houdt ik mij daarnaast nog bezig met de projecten en acquisitie.

 

YASMINE LURVINK

Projecten & Acquisitie / Marketing

 

Mijn naam is Yasmine Lurvink, 22 jaar oud. Dit jaar zal ik mijn Bachelor Economics and Business Economics aan de Rijksuniversiteit Groningen afronden met als studierichting Economics.

 

Projecten & Acquisitie

Als verantwoordelijke voor Project & Acquisitie houd ik mij bezig met het verwerven van nieuwe projecten voor onze student-consultants. Vervolgens ben ik het contactpersoon voor de student en het bedrijf en begeleid ik de student tijdens het uitvoeren van het project.

 

Marketing

Daarnaast houd ik mij bezig met de marketing van SCG. Hierbij focus ik op het verwerven van nieuwe ambitieuze studenten consultants en de naamsbekendheid van SCG. Verder onderhoud ik de Instagram, Facebook, LinkedIn en onze website. Ik zorg ervoor dat deze up to date zijn en een goed beeld geven waar wij mee bezig zijn.

 

 

 

 

FLORIS TER HAAR

Hoofd Acquisitie

 

Mijn naam is Floris ter Haar, ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik het derde jaar van mijn studie International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Hoofd Acquisitie

Mijn functie voor het komende half jaar is Hoofd Acquisitie en Projecten bij Student Consultancy Group. Ik kijk met veel zin uit naar het komende half jaar bij SCG. Met een deels nieuwe groep gaan wij een nieuw pad inslaan voor SCG met een actief acquisitiebeleid gaan wij met z’n alle de groei doorzetten die SCG de laatste jaren heeft doorgemaakt. Verder gaan zijn wij met andere uitbreiding bezig om zo nog beter de vraag van onze partners en markten te kunnen bevredigen. Ondertussen zal ik mij ook focussen op het binnenhalen van nieuwe beste student consultants. Zo kunnen wij de nieuwe markten ook bevredigen.

 

 

 

RIJCK DIJKSTERHUIS

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Rijck Dijksterhuis en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in de afrondende fase van mijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Projecten & Acquisitie

Dit aankomende jaar ligt mijn focus op de taken die bij de functie van Projecten & Acquisitie binnen SCG komen kijken. Tijdens het binnenhalen van nieuwe projecten zal mijn focus vooral liggen op bedrijven binnen het start-up segment. Ik ben van mening dat hier op de lange termijn veel potentie ligt voor herhalende samenwerking met bedrijven binnen dit segment. Buiten de functie Projecten & Acquisitie zal ik in samenwerking met Huib mij concentreren op het binnenhalen van trainingen voor ons netwerk en bestuur bij gerenommeerde consultancy kantoren.

 

 

JOACHIM VAN EIG

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Joachim van Eig, 21 jaar oud. Ik ben nu mijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Ik kom net terug uit Stellenbosch, Zuid Afrika, waar ik het afgelopen half jaar heb gezeten voor mijn studie en het verbreden van mijn persoonlijke kennis.

 

Projecten & Acquisitie

Ik ga mijzelf het aankomend half jaar focussen op Projecten & Acquisitie. Het idee is om ervoor te zorgen dat de SCG buiten zijn comfortzone stapt en gaat kijken naar opties die nog niet eerder zijn gewogen. Ik zal mijzelf daarom het aankomend half jaar gaan richten op het betrekken van de Gemeente bij SCG, om er samen voor de zorgen dat student & stad Groningen zich positief ontwikkelen.

 

BRAM DE BROEKERT

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Bram de Broekert, 23 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Projecten & Acquisitie

Binnen het bestuur van de Student Consultancy Group bekleed ik de functie Projecten & Acquisitie. Dit jaar ga ik mij voornamelijk bezighouden met de werving van nieuwe projecten. Verder zal ik als een tussenpersoon dienen voor de student-consultants en de bedrijven waar projecten lopen. Hierbij zal ik er persoonlijk voor zorgen dat deze projecten met uiterste precisie en volle inzet worden aangepakt en succesvol worden afgerond.

 

MEREL VAN HARTEN

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Merel van Harten, 20 jaar oud. Ik ben derdejaars student aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben nu mijn bachelor Communicatie en Informatiewetenschappen aan het afronden. 

 

Projecten & Acquisitie

Het aankomende half jaar ga ik mij richten op het werven van studenten en projecten voor SCG. Ik ben dan verantwoordelijk voor de ondersteuning tussen de middel kleine bedrijven en de studenten die zich met deze projecten bezighouden. Naast de lopende projecten en acquisitie ga ik mij ook richten op het jaarlijkse evenement van SCG. Samen met Rachel, gaan wij als SCG het jaarlijkse evenement tot stand brengen voor de studenten in onze database.

Bestuursinteresse?

Het bestuur van SCG is op zoek naar versterking! Wil jij een uitdaging aangaan waarbij je onderdeel bent van een echte organisatie? Dan ben je bij SCG aan het juiste adres! Klik op onderstaande knop voor meer informatie over een bestuursjaar bij SCG.