Bestuur

MEREL VAN HARTEN

Voorzitter

 

Mijn naam is Merel van Harten, 23 jaar oud. 

 

Voorzitter

Door de voorgaande voorzitters van Student Consultancy Group (SCG), is de basis van SCG gelegd en zijn er al veel uitdagingen getrotseerd. Nu ligt voor mij de uitdaging in het versterken van de funderingen om deze vervolgens naar een hoger niveau te tillen. De naamsbekendheid onder studenten en bedrijven blijft ontzettend sterk groeien, waardoor er nu in toenemende mate projecten binnenstromen die wij met zorg en toewijding onder handen nemen. Afgelopen half jaar zijn wij ons onder meer gaan focussen op het verhogen van kwaliteit van onze bestuurders en student-consultants door middel van trainingen van gerenommeerde consultancy bureaus. Nu is het aan mij en mijn bestuur om de ingeslagen weg een succesvol vervolg te geven.

BRAM DE BROEKERT

Vicevoorzitter

 

Mijn naam is Bram de Broekert, 23 jaar oud. Ik zit in de afronding van mijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen en ga in februari beginnen met een stage in Amsterdam. Na een stage van een halfjaar zal ik aan een Master gaan beginnen.

 

Vicevoorzitter

Als Vicevoorzitter houd ik mij voornamelijk bezig met het ondersteunen van de voorzitter. Hiernaast zal ik mij het aankomende half jaar gaan focussen op het organiseren van evenementen. Dit zal nog een leuke uitdaging worden m.b.t. het Corona-virus. Verder zal ik mij bezighouden met evaluatie gesprekken van bestuursleden en het aantrekken van nieuwe bestuursleden van SCG.

SVEN VAN DER NIET

Documentatie & Beheer

 

Mijn naam is Sven van der Niet, 21 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn 3e jaar van de bachelor Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Documentatie en Beheer

Aankomend jaar vervul ik de functie Documentatie & Beheer in het bestuur van de SCG. Deze functie houdt verband met de interne aangelegenheden en documentatie van de SCG. Ik ben verantwoordelijk voor de contractering en de financiële verslaggeving. Ook begeleid ik de projecten & acquisitie van het Legal Team. Dit team zet zich in voor alle juridische werkzaamheden die komen kijken bij projecten. Daarnaast zorg ik dat de SCG voldoet aan de huidige wet- en regelgeving en houd ik me zoals elk bestuurslid bezig met de acquisitie.

 

LISA LIPS

Projecten & Acquisitie / Marketing

 

Mijn naam is Lisa Lips, 21 jaar oud. Dit jaar zal ik mijn Bachelor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afronden.

 

Projecten & Acquisitie

Ik ga mijzelf aankomende half jaar richten op Projecten & Acquisitie. Mijn focus ligt hierbij op het werven van nieuwe studenten en projecten voor SCG. Ik dien als contactpersoon voor de middelkleine bedrijven en student-consultants die zich met deze projecten bezighouden. Hierbij zal ik ervoor zorgen dat projecten met de juiste kwaliteit en succesvol worden afgerond.

 

Marketing

Daarnaast zal ik mij binnen de functie marketing met name richten op het promoten van SCG. Hierbij focus ik mij op het werven van nieuwe studenten en het vergroten van de naamsbekendheid van SCG. Verder onderhoud ik de sociale media zoals: Instagram, Facebook, LinkedIn en onze website. Ik zorg ervoor dat deze kanalen een actueel beeld geven en informeren over de lopende activiteiten.

 

 

 

JOACHIM VAN EIG

Hoofd Acquisitie

 

Mijn naam is Joachim van Eig, 21 jaar oud. Ik ben nu mijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Ik kom net terug uit Stellenbosch, Zuid Afrika, waar ik het afgelopen half jaar heb gezeten voor mijn studie en het verbreden van mijn persoonlijke kennis.

 

Hoofd Acquisitie

Mijn functie voor het komende half jaar is Hoofd Acquisitie en Projecten bij de Student Consultancy Group. Ik kijk met veel zin uit naar het komende half jaar bij SCG. Met een deels nieuwe groep gaan wij een nieuw pad inslaan voor SCG met een actief, doelgericht, specifiek acquisitiebeleid gaan wij met z’n alle de groei doorzetten die SCG de laatste jaren heeft doorgemaakt. Van oude Groningse bedrijven tot nieuwe start-ups uit de Randstad, alle potentiële bedrijven zullen onder de loep worden genomen. Verder zal ik mij bezig houden met nieuwe partners en samenwerking aan te gaan. Aantrekkelijke lokale, maar ook landelijk partners zullen worden benaderd.
Aanvullend zal ik mijzelf bezig houden met nieuws artikelen die onze eigen bestuursleden zullen gaan schrijven, over consultancy en de stad Groningen. Bijkomend zal er ook samen met onze Voorzitter, Merel, worden gekeken naar de potentie van het opzetten van een SCG-podcast met daarin interessante sprekers.

 

 

 

RIJCK DIJKSTERHUIS

Projecten & Acquisitie / Hoofd-Trainingen

 

Mijn naam is Rijck Dijksterhuis, 23 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Dit Jaar ben ik begonnen als bijvakstudent Informatiekunde aan de RUG.

 

Projecten & Acquisitie / Hoofd-Trainingen

Dit aankomende halfjaar ligt mijn focus op de taken die bij de functie van Projecten & Acquisitie binnen SCG komen kijken. Tijdens het binnenhalen van nieuwe projecten zal mijn focus vooral liggen op bedrijven binnen het start-up segment. Ik ben van mening dat hier op de lange termijn veel potentie ligt voor herhalende samenwerking met bedrijven binnen dit segment. Buiten de functie Projecten & Acquisitie heb ik de leiding over het binnenhalen van trainingen voor het SCG bestuur en netwerk. Het doel hiervan is om in samenwerking met Sterre persoonlijke ontwikkeling voor het SCG bestuur te realiseren.

BART VAN DER KLEY

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Bart van der Kley, 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in het 3de en dus laatste jaar van mijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Projecten & Acquisitie

Aankomend jaar ga ik mij focussen op de taken die horen bij de functie van Projecten & Acquisitie. Tijdens het binnen halen van nieuwe projecten zal mijn focus liggen op midden- en kleine bedrijven. Naast mijn functie van Projecten & Acquisitie wil ik mij bezig houden met het uitbreiden van SCG.

 

STERRE VRIJENHOEK

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Sterre Vrijenhoek, 23 jaar oud. Ik heb bedrijfskunde afgerond en studeer nu informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Projecten & Acquisitie

Het aankomende half jaar bekleed ik de functie Projecten & Acquisitie. Hierbij houd ik me bezig met het binnenhalen en begeleiden van projecten. Mijn interesse gaat vooral uit naar projecten die te maken hebben met Search Engine Optimalization en online marketing. Daarnaast organiseer ik samen met Rijck trainingen voor het bestuur en voor studenten die zich bij ons hebben aangemeld.

 

DELANO VAN VLASTUIN

Projecten & Acquisitie

 

Mijn naam is Delano van Vlastuin, 19 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar van de bachelor Psychologie en ga dit jaar de bachelor International Business afronden, beide aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Projecten & Acquisitie

Aankomend jaar ga ik de functie Projecten & Acquisitie vervullen. Ik ga mij richten op het werven van nieuwe projecten en deskundige student-consultants. Om een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit te waarborgen ben ik de contactpersoon tussen de opdrachtgever en de student-consultants. Daarnaast zal ik de student-consultants begeleiden bij het vakkundig uitvoeren van projecten.

Bestuursinteresse?

Het bestuur van SCG is op zoek naar versterking! Wil jij een uitdaging aangaan waarbij je onderdeel bent van een echte organisatie? Dan ben je bij SCG aan het juiste adres! Klik op onderstaande knop voor meer informatie over een bestuursjaar bij SCG.