Bestuursjaar

Bestuursinteresse?

Het bestuur van SCG is op zoek naar versterking! Wil jij een uitdaging aangaan waarbij je je eigen onderneming mag runnen? Dan ben je bij SCG aan het juiste adres. Door de dynamische status van SCG zal je als bestuurder enorm veel vrijheid ervaren wat betreft de invulling van je functie en de implementatie van creativiteit. Klinkt dit als muziek in je oren? Stuur dan meteen je motivatie en cv op naar [email protected]

Wil je graag meer informatie of wil je ons liever eerst leren kennen? Op de site is veel informatie over ons te vinden en je kan ons altijd mailen voor een een koffie-afspraak! 

Wat heeft SCG jou te bieden?

 

  • Het verder versterken en vormgeven van een ambitieuze onderneming

  • Het uitbreiden van je netwerk

  • Het opdoen van waardevolle ervaringen met betrekking tot je verdere carrière

De voordelen van Student Consultancy Group (SCG)

   Verschillende sectoren

Wij kijken naar je interesses en matchen jouw profielschets aan een geschikte case. Je kunt dus werkervaring opdoen in een werkveld dat jou aanspreekt!

 snelheid en kwaliteit

Bij ons staan snelheid, conformiteit en kwaliteit hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat je optimaal kunt werken aan het project.

 Praktijkervaring

De concurrentie op de arbeidsmarkt voor studenten is aan het toenemen en daarom kunnen studenten praktijkervaring opdoen zonder dat zij full-time stage moeten lopen of ergens in dienst moeten treden.

 Flexwerken

Bij SCG leggen we je geen werkdruk op. Werken aan een project in jouw eigen tijd, wanneer je wilt en waar je wilt. Hoe mooi is dat?

Ontwikkel jezelf

De praktijkervaring die je opdoet bij een bedrijf helpen je om na je studie jezelf helemaal klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

 Begeleiding door SCG

Wij begeleiden en ondersteunen jou gedurende het proces door middel van evaluatiegesprekken.

Met het SCG bestuur in contact komen?

Wil je graag meer informatie over SCG, onze projecten of wil je gelijk weten wat SCG voor jou kan betekenen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om naar de contactpagina te gaan.