Bestuursjaar

Bestuursinteresse?

SCG is een studenten-consultancy service voor bedrijven in verschillende sectoren. Met een groep toegewijde studenten uit verschillende studierichtingen geeft SCG advies aan bedrijven die tegen uitdagingen aanlopen. Als bestuur halen we de acquisitie van projecten op, voeren we zelf projecten uit en begeleiden we student-consultants uit onze database bij een project.

SCG is nog een jong bedrijf waar nog veel groeimogelijkheden liggen. Als bestuur is het een leuke uitdaging om veel initiatieven te nemen om deze groeimogelijkheden te realiseren. De dynamische status van SCG zal je als bestuurder enorm veel vrijheid bieden wat betreft de invulling van je functie en de implementatie van creativiteit.
Je kunt in september en februari starten aan een bestuursjaar bij SCG.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan meteen je motivatie en CV op naar [email protected]
Wil je graag meer informatie of wil je ons liever eerst leren kennen? Op de site is veel informatie over ons te vinden en je kan ons altijd mailen voor een een koffie-afspraak!
 

Wat heeft SCG jou te bieden?

 

  • Het verder versterken en vormgeven van een ambitieuze onderneming

  • Het uitbreiden van je netwerk

  • Het opdoen van waardevolle ervaringen met betrekking tot je verdere carrière

De voordelen van Student Consultancy Group (SCG)

   Verschillende sectoren

Wij kijken naar je interesses en matchen jouw profielschets aan een geschikte case. Je kunt dus werkervaring opdoen in een werkveld dat jou aanspreekt!

 snelheid en kwaliteit

Bij ons staan snelheid, conformiteit en kwaliteit hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat je optimaal kunt werken aan het project.

 Praktijkervaring

De concurrentie op de arbeidsmarkt voor studenten is aan het toenemen en daarom kunnen studenten praktijkervaring opdoen zonder dat zij full-time stage moeten lopen of ergens in dienst moeten treden.

 Flexwerken

Bij SCG leggen we je geen werkdruk op. Werken aan een project in jouw eigen tijd, wanneer je wilt en waar je wilt. Hoe mooi is dat?

Ontwikkel jezelf

De praktijkervaring die je opdoet bij een bedrijf helpen je om na je studie jezelf helemaal klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

 Begeleiding door SCG

Wij begeleiden en ondersteunen jou gedurende het proces door middel van evaluatiegesprekken.

Met het SCG bestuur in contact komen?

Wil je graag meer informatie over SCG, onze projecten of wil je gelijk weten wat SCG voor jou kan betekenen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om naar de contactpagina te gaan.