Partners

Enexis

Wat is Enexis?

Enexis Netbeheer is één van de 8  netbeheerders in Nederland. De belangrijkste taak van een netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie: we vervoeren energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar uw woning of uw bedrijf.

Consultancy.nl

 

Wat is Consultancy.nl?

Consultancy.nl is hét platform voor en over de advies- en consultancybranche. De website presenteert dagelijks het laatste nieuws en trends in de branche, volgt de ontwikkelingen en publicaties van adviesbureaus over 60+ sectoren en vakgebieden en biedt een overzicht van carrièremogelijkheden voor professionals die geïnteresseerd zijn om te werken in consultancy (vacatures, traineeships en stages) of als consultant in het bedrijfsleven. Daarnaast biedt Consultancy.nl bedrijfsprofielen van adviesbureaus, toont het een overzicht van relevante evenementen binnen en buiten de branche en geeft de site uitgebreid inzicht in branche- en marktinformatie, zowel wereldwijd als voor Nederland.

East-West Trade & consulting

Wat is East-West Trade & consulting?

Het binnentreden van een buitenlandse markt vereist een diepgaand inzicht in de verschillende lokale realiteiten en regels. Het doel van East-West Trade & Consulting is groeiende bedrijven en veelbelovende ondernemers uit de vier hoeken van de wereld te ondersteunen met hun internationaliseringsproces.

East-West Trade & Consulting brengt een netwerk samen van internationaal georiënteerde en ervaren professionals die klanten een pool van diensten bieden om de markt succesvol binnen te treden. Hiermee wordt de basis gelegd voor succesvolle marktpenetratie. Deze op maat gemaakte diensten variëren van het verstrekken van marktrapporten, leidingen en tentoonstellingsruimte tot andere, uitgebreidere diensten, zoals de organisatie van specifieke handelsmissies die rekening houden met de specifieke behoeften van de mensen.

Shoppey

Partners

 

Wat is Shoppey?

De startup Shoppey is een online butler service app gefocust op de retailmarkt. Met behulp van deze app hoeft de consument nooit meer te sjouwen met tassen door gebruik te maken van de same-day delivery en return opties. De lange wachtrijen zijn met Shoppey verleden tijd. Shoppey geeft de mogelijkheid de producten te vergelijken en pas achteraf een in-app koopbeslissing te maken. Het beschikt over een 24/7 klantenservice om de consument de mogelijkheid te bieden altijd in contact te laten staan met hun favoriete merk. Daarnaast biedt Shoppey een loyaliteitsprogramma aan om (vaste) klanten te belonen en van persoonlijke aanbiedingen te voorzien. Shoppey droomt ervan de consument en de retailer een nieuwe dimensie te laten ervaren op gebied van shoppen. 
Shoppey, your digital shopping buddy!