Marketingplan – Tourism Events

Marketingplan – Tourism Events

Tourism Events is een studenten reisbureau in de Selwerdwijk. Het eerste jaar van Tourism Events was een goed jaar, omzet was hoog en er waren veel aanmeldingen. In het huidige (tweede) jaar is de groei van Tourism Events afgevlakt, dit zonder enige duidelijke reden. Momenteel wordt er gewerkt met een team van 6 studenten die onder andere de marketing doen voor Tourism Events. Dit levert echter niet het gewenste resultaat op. Hier biedt Student Consultancy Group (SCG) de helpende hand. SCG zoekt een (internationale) student(e)  die een duidelijk en concreet marketing plan kan opstellen en gaat analyseren hoe de marketing het beste bij de internationale student komt.

SCG zoekt een (internationale) student(e) met een marketing studieachtergrond, bij voorkeur een student met ervaring in het gebruik van verschillende marketing strategieën. Verder heeft SCG het liefst dat deze student overweg kan met Photoshop en andere visuele marketing tools. Om te wennen aan de huisstijl van Tourism Events kan door middel van een gesprek met het team van Tourism Events worden gekeken naar het best passende plan van aanpak, aan de hand van dit gesprek komt de student met concrete stappen om het doel van de opdracht te realiseren. De student(e) gaat verder bouwen op de huidige marketing van Tourism Events maar gaat ook met een kritische blik kijken waar eventuele verbeterpunten te vinden zijn.

De geleverde student(e) zal (in ieder geval) de volgende taken uitvoeren

  • Het opstellen van een duidelijke en overzichtelijk marketingplan om de internationale studenten te bereiken en te enthousiasmeren
  • Verder bouwen op de huidige marketing van Tourism Events
  • Kritisch bekijken van de huidige plan van aanpak
Vaardigheden

Gepubliceerd op

21/01/2020