Marketingplan – Evenementenservice.nl

Marketingplan – Evenementenservice.nl

Evenementenservice.nl is een goedlopende organisatie die materiaal faciliteert voor evenementen en festivals. Door de coronacrisis is de evenementenbranche hard getroffen en staat het werk van Evenementenservice.nl nu helemaal stil. Door de onzekere situatie waar evenementenservice.nl zich momenteel in bevindt, zijn ze voornamelijk bezig met hoe zij zich het best kunnen neerzetten wanneer de normale gang van zaken weer van start kan gaan. Daarom wil Evenementenservice.nl graag kijken wat er nodig is om meer bekendheid te krijgen. Hoe kunnen ze hun doelgroep het best bereiken? En hoe kunnen ze hun marktaandeel vergroten in Noord-Nederland?

In deze crisistijd zijn er veel ondernemingen die zeer zwaar worden getroffen door veel onzekerheden. SCG wil helpen. Wij als studenten hebben door de huidige situatie meer vrije tijd over. Deze kunnen we nuttig besteden, daarom biedt SCG de de getroffen ondernemingen, waaronder Evenementenservice.nl, een kosteloos project aan. 

SCG gaat een student(e) leveren met een achtergrond in marketing.

  • De student(e) gaat een marketingplan opstellen om te kijken wat  Evenementenservice.nl het best kan doen om de juiste doelgroep te bereiken.
  • De student(e) gaat de markt onderzoeken waar Evenementenservice.nl op concurreert en kijken wat ze eventueel zouden kunnen doen om hun marktaandeel te vergroten. 

De student(e) zal ca. x uur per week, gedurende een periode van x weken aan het project werken. De totale tijd die aan het project besteed zal worden is x uur. Op basis van geen vergoeding, zijn de totale kosten van het project 0 euro. Mocht er vanuit beide partijen behoefte aan zijn, dan kan de periode van x weken nog verlengd worden met ca. een maand. Afsluitend zal er minimaal 1x per week een feedbackmoment zijn tussen SCG, de student(e) en Evenementenservice.nl

 

Lijkt het jou leuk om dit project uit te voeren? Stuur dan een mail naar [email protected] met je naam, studie en CV.

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

12/05/2020