Webiste optimalisatie (SEO) – Niquell

Webiste optimalisatie (SEO) – Niquell

Niquell is een goedlopend evenementenbureau gevestigd in Hoogeveen. Niquell organiseert grote en kleinschalige bedrijfsevenementen, zakelijke evenementen en duurzame evenementen. Door de coronacrisis is de evenementenbranche hard getroffen en zijn de meeste evenementen die Niquell had staan afgelast of doorgeschoven naar een latere datum. Hierdoor staat de gewone gang van zaken voor voor het evenementenbureau Niquell stil. Dit is de reden dat Niquell tijd wil stoppen in het optimaliseren van de online marketingkanalen. Ze zouden graag hulp willen met het optimaliseren van de vindbaarheid van de website en advies willen wat betreft het gebruik van de media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn. 

Student Consultancy Group is een jonge organisatie die op non-profitbasis werkt met als doel ambitieuze en getalenteerde studenten de kans te geven in de praktijk hun verse kennis toe te passen. Bedrijven die gebruik maken van de diensten van SCG profiteren op hun beurt van onze studenten die met een frisse blik op flexibele basis assisteren in werkzaamheden zonder dat deze geslepen zijn in routine. 

In deze crisistijd zijn er veel ondernemingen die zeer zwaar worden getroffen door veel onzekerheden. SCG wil helpen. Wij als studenten hebben door de huidige situatie meer vrije tijd over. Deze kunnen we nuttig besteden, daarom biedt SCG de de getroffen ondernemingen een kosteloos project aan. 

SCG gaat een student(e) leveren met een achtergrond in online marketing. 

  • De student(e) gaat aan de slag met het optimaliseren van de website van Niquell door kennis van Search Engine Optimization toe te passen. 
  • De student(e) gaat kijken naar de social media kanalen van Niquell (Instagram, Facebook en Linkedin) en advies geven wat betreft het gebruik van de kanalen en hoe deze zo sterk mogelijk ingezet kunnen worden.

 

Lijkt het jou leuk om dit project uit te voeren? Stuur dan een mail naar [email protected] met je naam, studie en CV.

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

12/05/2020