Werving en bindingscampagne – Humanitas

Werving en bindingscampagne – Humanitas

Tijdens dit project zullen twee studenten samenwerken om te kijken hoe Humanitas effectiever en efficiënter vrijwilligers kan werven. Bovendien zullen de studenten onderzoeken hoe Humanitas hun vrijwilligers beter aan zich kan binden. Een belangrijk thema in het onderzoek zal zijn de materiële en immateriële waardering die de vrijwilligers ontvangen.

De Student Consultancy Group zal twee studenten leveren aan Humanitas uit de studierichtingen economie/bedrijfskunde/psychologie. Deze studenten zullen een advies opstellen, aan de hand waarvan Humanitas effectiever vrijwilligers kan werven, en de vrijwilligers voor een langere periode aan Humanitas kan binden.

De studenten zullen (in iedere geval) de volgende taken uitvoeren:

– Het opstellen van een kwalitatief onderzoek, in de vorm van een interview.

– Het afnemen van dit interview bij circa 15 medewerkers en/of vrijwilligers van Humanitas. Deze groep aan medewerkers zal bestaan uit vrijwilligers afkomstig uit de 4 verschillende clusters, de coördinatoren van de clusters en hun leidinggevende.

– De uitkomst van deze interviews analyseren, en aan de hand van de uitkomst een advies schrijven wat gebruikt kan worden voor het opstellen van een nieuwe campagne.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

16/12/2019