Socialmedia plan – ‘t Gat van Groningen

Socialmedia plan – ‘t Gat van Groningen

Om de capaciteit van ’t Gat van Groningen optimaal te gebruiken, zal er moeten worden gezorgd dat ’t Gat van Groningen 7 dagen per week vol staat in de avonduren en dat het terras in de zomermaanden drukker bezet is. Om dit te realiseren is het essentieel om een gestructureerde en pakkende manier van promotie te hebben. Dit is waarin Student Consultancy Group (SCG) kan voorzien.

SCG is op zoek naar een student(e) met een marketing/communicatie gerelateerde studieachtergrond, welke eveneens ervaring heeft met photoshop en soortgelijke programma’s. Deze programma’s fungeren als middel om door de huidige promotie kanalen een frisse wind te laten waaien en een duidelijk te onderscheiden thema/huisstijl op te stellen, zodat de bron voor het publiek meteen duidelijk is. Daarnaast zal er een lange termijn ‘social media plan’ worden opgesteld, zodat de vastgestelde manier van promotie kan worden voortgezet na het beëindigen van de overeenkomst. Dit wordt zorgvuldig en overzichtelijk gedaan, zodat degene die na het beëindigen van het contract de social mediakanalen overneemt, hier eenvoudig mee om kan gaan. Dit lange termijnplan zal eveneens richtlijnen voor de promotie van het terras tijdens de zomermaanden verschaffen.

De student(e) zal (in ieder geval) de volgende taken gaan uitvoeren:

  • Het opstellen van een huisstijl voor ’t Gat van Groningen.
  • Het plaatsen van relevante social media content in afstemming met de vastgestelde huisstijl.
  • Het opstellen van een lange termijn social media plan waarin rekening wordt gehouden met:
    • De promotie van ’t Gat van Groningen tijdens de zomermaanden.
    • Degene die na het beëindigen van het contract de social mediakanalen overneemt, dit eenvoudig en zorgvuldig kan uitvoeren.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

16/12/2019