Werkwijze

Over ons

Student Consultancy Group (SCG) is opgezet in december 2016 als een studenten-consultancy service voor bedrijven in verschillende sectoren. 

”Ik merk dat de concurrentie op de arbeidsmarkt voor studenten aan het toenemen is en dat studenten daarom praktijkervaring op willen doen zonder dat zij een full-time stage moeten lopen of ergens in dienst moeten treden. Bij SCG kan je projecten uitvoeren die conformiteit bieden aan de wensen van de student.”

Met een groep van gemotiveerde studenten van diverse studierichtingen zijn wij een half jaar gelden begonnen met het geven van advies volgens onze eigen werkwijze. Dit doen wij op verschillende gebieden met behulp van data-analyses, marktonderzoek, risico analyses etc. Wij focussen ons op bedrijven die tegen bepaalde problemen aan blijven lopen of extra inzicht willen krijgen en/of zelf niet tot een geschikte oplossing komen. Bij ons staan snelheid, conformiteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze werkwijze heeft vaker bewezen tot nieuwe inzichten te komen.
 
Wij werken op projectbasis aan de projecten die worden uitgevoerd in flexibele omgeving. Momenteel hebben wij al meerdere projecten afgerond en zijn onze student-consultants met verschillende projecten aan het werk.
De lengte van de projecten varieert van 1-6 maanden en de tijdsbesteding is tussen 5-40 uur per week.
 
Heeft u een project of wil jij er een uitvoeren?
Neem dan nu contact op!

 

De Werkwijze van SCG

werkwijze